DANMARKS BEDSTE FOREDRAGSHOLDER !

Blandt de – for offentligheden – nok mere overraskende vindere, finder vi peptalkeren Jacob Palmqvist i kategorien ”Teambuilding”

Udgivet i Nyheder

Motivation

At mestre egen motivation – Hvor sidder dit drive?

En garanteret motiverende peptalk med en buffet af dynamiske værktøjer til at angribe forandringer proaktivt. En energisk omgang sund fornuft, som giver dig mod til at tage valg og ansvar og til at gøre det, du altid kunne have gjort. Et wake up call til din indre motivator, som skaber en god fornemmelse i maven og masser af lys i pæren. En positiv øjenåbner, som får dig til at indse at mulighederne er ubegrænsede.

Udfordringen
At satse på at nogle få nøgle-personer i organisationen kan motiverer de andre er farligt. Økonomiske og materielle gulerødder er sjældent tilfredsstillende. Vi tror at den mest effektive løsning på denne udfordring er at lære medarbejderne at motiverer sig selv.
Fordele
En motiveret medarbejder
Forandrings appetit
Drive og handlingsorientering
Deltagerne vil opnå færdigheder i:
At påtage sig en positiv energisk holdning og indstilling
Udfordre vaner og gamle adfærdsmønstre
Håndtere modstand og forandringer

Udgivet i Foredrag

Involverende og aktiverende Peptalks

Få energien og gå-på-modet tilbage med en peptalk af Jacob Palmqvist.
Få et fyraftensBoost med Jacob Palmqvist – en pep-talk om motivation og masser af værktøjer. En garanteret motiverende peptalk med en buffet af dynamiske værktøjer til at skabe et energisk og udviklende arbejdsliv.
En energisk omgang sund fornuft, som giver dig mod til at tage valg og ansvar og til at gøre det, du altid kunne have gjort. Et wake-up call til din indre motivator, som skaber en god fornemmelse i maven og masser af lys i pæren.

En positiv øjenåbner, som får dig til at indse at mulighederne er ubegrænsede. Få svar på spørgsmål som: Hvordan mestrer du din egen motivationstilstand? Hvordan kan du ændre dine holdninger? Hvordan fokuserer du på muligheder frem for begrænsninger?

Jacob Palmqvist er en Danmarks mest anvendte og uden tvivl bedste peptalkere, og han har mange års erfaring med at udvikle og gennemføre forskellige uddannelser, seminarer, konferencer og udviklingsprojekter både i ind- og udland.

Udgivet i Nyheder

Mine kunder siger...

"Lå meget meget tæt på den "briefing" vi havde sendt til Jacob. Så meget relevant foredrag, som jeg er sikker på har flyttet flere af os og har givet os som virksomhed og hver af os i virksomheden noget at tænke over, samt nogle enkle værktøjer, der hjælper os med vores kommunikation med hinanden, samt med vore kunder og samarbejdspartnere. Og Jacob er jo en fremragende formidler indenfor sit emne, der ellers godt kan risikere at blive lidt teoretisk tungt. Perfekt blanding af faglighed, humor, eksempler, analogier og provokation. Flot involvering af publikum."

Michael Steen Amundsen
Mölnlycke Health Care