Anbefalinger

Hanne skyum
FOA Odense
"Jacob er meget nærværende og autentisk i sin optræden. Der er god humor og deraf gode grin. Han bevarer overblikket selv efter at være gået igennem en kuffert."
Bettina Christensen
HoFfmann A/S
"Jacob var mægtig god til at få hele salen med. Og så var det rart, at det var aktivitet i foredraget også. Så det ikke kun være 'at sidde på sin flade....'"
Steen Demskov
Carl Ras A/S
"Han var klar og helt i øjenhøjde med målgruppen. Velforberedt og meget professionel."
Birgitte Wøhlk Laursen
Brandts
"Rigtig godt foredrag. Jacob fik fra start alle medarbejderne inddraget og sørgede for at fastholde deres fulde opmærksomhed under hele foredraget. Jacob leverede til fulde 'varen.'"
Susanne Møberg
lmo
"Et levende, inspirende og meget humoristik foredrag. Typisk er foredrag med denne type indhold noget, "der siver ind af det ene øre og hurtigt ud af det andet". Jacob leverede et foredrag med indhold, der vil blive husket."
Louise Osberg
COOP
"Super god til at tilpasse målgruppe og sammensætte et relevant foredrag"
Jan Jørgensen
Guldborgsund Kommune
"Forrygende godt foredrag hvor man fik nogle rigtig gode værktøjer med sig hjem."
Tina Minke Saxtorph
Landbrugsstyrelsen
"Inspirerende og dragende at høre på - Jacob formåede at nå ud til alle, trods han var på som sidste punkt på dagens program fra kl. 16-17."
Lisbeth
Energisstyrelsen
"Super godt og relevant foredrag, der var tilpasset vores behov. Læring formidlet med humor, selvironi og et glimt i øjet. jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra deltagerne."